PRĂJITOARE INDUSTRIALE

Prăjitor de cafea industrial, 180 kg

Pentru aceste produse, sunt folosite sisteme de încălzire GPL/propan/gaz natural și, la cerere, se poate alege și încălzirea cu combustibil diesel.

La mașinile de 30 și 60 kg pot fi preferate încălzirea directă sau prin aer.

În sistemele de prăjire de 120 kg și peste, sistemul de prăjire funcționează prin absorbția aerului încălzit, care se obține prin arzător, în camera de combustie 310 de crom-nichel, prin foi perforate din spatele tamburului. În aceste produse, ciclul de tambur și controlul absorbției ventilatoarelor sunt controlate de panoul în mișcare.

Sistemele de ardere și de electricitate au certificări CE. Căldura boabelor de cafea este monitorizată pe panou digital.

Materialul de oțel cu distribuție redusă a cărbunelui și a căldurii este utilizat în materialul de tambur.

Profilul de prăjire, sistemul de închidere pneumatică și sistemul de pompare a apei sunt opționale în produsele noastre, care sunt dotate cu sistem de alarmă de prăjire cu temporizator și sistem de alarmă audio.

Componentele de origine italiană extrem de productive, silențioase și minime sunt utilizate în grupurile de reductoare și motoare.

În sistemul de încălzire al mașinii sunt utilizate arzătoare italiene foarte productive, economice și de ultimă tehnologie.