Despre noi

Prăjitoarele Has Garanti sunt realizate din pasiune pentru cafea și dintr-o înțelegere profundă a întregului proces în care sunt implicate boabele de cafea. Fondatorii companiei activează ca vânzători de cafea și operatori de cafenele. Astfel, au putut înțelege mereu nevoile consumatorilor de cafea, provocările bariștilor, precum și cerințele de piață ale prăjitoriilor.

Garanția de calitate pentru construcția prăjitoarelor este faptul că și azi, în România, operează o mulțime din prăjitoarele Has Garanti din generații mai vechi.

Echipamentele Has Garanti vin cu suport direct din partea producătorului și cu un cost de achiziție și exploatare semnificativ mai eficient decât al concurenților de același nivel de top.

Prăjitorii de cafea gourmet sau de specialitate pot ajunge mult mai repede la rentabilitate economică și au un echipament care își păstrează valoarea în timp.

Ultima generație tehnică a prăjitoarelor Has Garanti este seria HSR, cu capacități de prăjire de la 500 g la 300 kg, pornind de la micro loturi și ajungând la prăjire industrială.

Has Garanti este o companie de familie, înființată în anul 1954, de către domnul Remzi Aydın. Cei doi fii, İhsan and Müjdat Aydın, i s-au alăturat după ce și-au finalizat studiile de specialitate, aducând plusvaloare proceselor tehnologice.

La început, era o mică fabrică de cafea turcească, într-un spațiu de 9 m2 și avea doar 3 angajați. Astăzi, spațiul în care sunt produse echipamentele pentru prelucrarea cafelei ocupă o fabrică modernă de 3000 m2, are în jur de 30 angajați si deține standardul ISO 9001:2015.

Exportând aproximativ 85% din producție, Has Garanti ocupă un loc de seamă în rândul producătorilor de echipamente pentru cafea cu tradiție din Turcia, fiind tot timpul la curent cu cele mai noi tehnologii și participând în mod constant la târgurile specializate dedicate echipamentelor de cafea și cafelei în sine.